Home » , , , , , , » 8 Heads in a Duffel Bag 1997 Online Subtitrat

8 Heads in a Duffel Bag 1997 Online Subtitrat

 
Veti cunoaste personajul numit Tommy Spinelli. El are la dispozitie doua zile pentru a ajunge la destinatie cu o geanta. In caz contrar, se va lasa cu varsare de sange. Filmul e o comedie neagra la cel mai inalt nivel. Un curier al mafiei, e angajat sa transporte capetele a opt persoane ce fusesera ucise de unul din sefii mafiei. Geanta in cauza e incurcata la aeroport cu cea a unui student, care plecase in vacanta in Mexic cu iubita lui si cu parintii acesteia. Mama fetei urmeaza o cur.
480







Filmul e o comedie neagra la cel mai inalt nivel. Un curier al mafiei, e angajat sa transporte capetele a opt persoane ce fusesera ucise de unul din sefii mafiei. Geanta in cauza e incurcata la aeroport cu cea a unui student, care plecase in vacanta in Mexic cu iubita lui si cu parintii acesteia. Mama fetei urmeaza o cura de dezintoxicare alcoolica. Toata lumea o crede nebuna cand sustine c-a gasit niste capete. Tommy se duce la scoala lui Charlie, in Maryland si-i sechestreaza pe doi dintre colegii acestuia. In acest timp, Charlie isi da seama de cele intamplate si incearca sa le ascunda celorlalti adevarul. El isi suna prietenii si afla ca Tommy e acolo si ca vrea capetele inapoi. Prin urmare, stabilesc sa se intalneasca in SUA. Dar, inainte de plecare, sunt descoperite doua dintre capete, pe care Charlie le ascunsese in bagajul tatalui iubitei lui. Acesta este arestat, iar Charlie trebuie sa gaseasca o modalitate de a-l ajuta si face pace cu Tommy, care acum e urmarit de cei care comisesera cele opt crime. Acestia fusesera amenintati cu moartea de seful lui Tommy, in caz c-ar fi dat gres.

8 Heads in a Duffel Bag - (1997)
8 capatani intr-un sac
IMDB:5.0/10 din 6198 voturi
Gen:Comedie, Crima
Durata:95 minute
Regia:Tom Schulman
Actori:Joe Pesci, Andy Comeau, Kristy Swanson, George Hamilton, Dyan Cannon, David Spade, Todd Louiso, Anthony Mangano, Joe Basile, Ernestine Mercer, Frank Roman, Howard George, Tom Platz, Endre Hules, Calvin Levels
Share this article :

0 comments :

Post a Comment

 
Support :
Copyright © 2013. Filme online HD - Filme gratis titrate, filme HD online subtitrate - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger